728 x 90

Nutrizone i dijabetes

Specijalizirana prehrambena medicina "Nutrizon" koriste pacijenti s dijabetesom kako bi ispunili tjelesnu potrebu za dnevnom dozom proteina, vitamina i hranjivih tvari. Nutrizone nutritivna mješavina ima uravnotežen sastav, u kojem je većina proteina. Moguće je koristiti ovaj proizvod u slučaju dijabetes melitusa i kao glavnu prehranu i kao dodatnu, ali samo ako to prepiše kvalificirani liječnik.

Opće informacije o "Nutrizone" i da li je moguće za dijabetičare?

Suha mješavina "Nutrizon" našla je široku primjenu kod pacijenata sa šećernom bolešću, jer bolesnici s povišenom razinom glukoze u krvi nisu uvijek u mogućnosti u potpunosti jesti. Tada dolazi do specijalizirane medicinske hrane s uravnoteženim sastavom, kao što su Nutrien, Nutrizon ili Nutridrink. Posebno popularan kod dijabetesa je dobila mješavinu "Nutrizon", koja obogaćuje tijelo pacijenta svim potrebnim vitaminima, mikro i makronutrijentima, a također sprečava iznenadne skokove u razini šećera u krvi.

Za proizvodnju lijeka ne koristi se kolesterol, saharoza i glukoza. Zato upotreba "Nutrizon" u krvi ne povećava koncentraciju šećera. Opisani proizvod ima pozitivan učinak na funkcioniranje crijeva i peristaltike, pomaže eliminirati procese upale i ima imunomodulatorni učinak. Nanesite medicinsku hranu oralno ili enteralno kroz sondu.

Sastav proizvoda

Sljedeće komponente sadržane su u "Nutrizone":

  • proteina;
  • biljna ulja;
  • emulgator E322;
  • dekstrin maltoza;
  • limunska kiselina;
  • destilirana voda.

No, osim navedenih tvari, mješavina sadrži i niz mineralnih elemenata:

Smjesa uključuje kalijev hidroksid.

  • magnezijev klorid;
  • kalcijeva sol klorovodične kiseline;
  • krom klorid;
  • hidratizirani vapno;
  • kalijev hidroksid;
  • kaustična soda;
  • željezni laktat;
  • dodatak prehrani E301;
  • cinkov sulfat, mangan;
  • natrijev fluorid;
  • dinatrij molibdat dihidrat.

Ali popis tvari uključenih u "Nutrizone" ne završava tamo. Dostupno u specijaliziranoj prehrani i vitaminima:

  • riboflavin;
  • Bl, B2, B4, B6, B7, B9, B12;
  • A, E, PP;
  • kolekalciferol;
  • vitamin k1.
Natrag na sadržaj

Izravni sastanci

Prema uputama, preporučljivo je koristiti Nutrizon pacijentima kojima je dijagnosticiran dijabetes, gastrointestinalne patologije i kritična stanja kao posljedica opeklina, ozljeda, sepse i drugih. Nanesite "Nutrizon" za pothranjenost, anoreksiju, smanjenu funkciju žvakanja i gutanja. Često, ova terapeutska hrana zamjenjuje uobičajenu hranu bolesnika, ne želi jesti, ima neurološke, onkološke, mentalne bolesti, kao i probleme s jetrenom aktivnošću, depresivnim stanjima i oslabljenom osjetljivošću.

Osobe koje su izložene dugotrajnom stresu zahtijevaju prijem takve prehrane.

Imenovana je mješavina pacijenata koji se oslanjaju na operaciju ili u postoperativnom razdoblju, kao i na kemoterapiju. Medicinska prehrana uključena je u prehranu pacijenata oboljelih od AIDS-a i onih koji su dugo bili pod stresom (ovo stanje popraćeno je pogoršanjem apsorpcije hranjivih tvari iz konzumirane hrane).

Značajke liječenja

Kako koristiti?

Za pripremu smjese prokuhati pročišćenu vodu i prokuhati na sobnoj temperaturi. Neposredno prije uzimanja vode otopite suhi prah, pridržavajući se uputa. Ako je voda suviše hladna, onda je zagrijte, a zatim ulijte prašak. Važno je temeljito protresti smjesu kako bi se dobila homogena konzistencija.

Treba imati na umu da dozu "Nutrizone" u dijabetes melitusa odabire liječnik pojedinačno za svakog pacijenta, tako da se u uputama mogu naći samo opće preporuke koje treba odbiti, ali ne i strogo poštivati.

Ako se pacijent oslanja na hranjenje sondom, uklonite kapicu s boce i povežite posudu s vodičem. Liječnici kažu da je, da bi se u potpunosti zadovoljile prehrambene potrebe osobe, dovoljno uvesti do 2 litre uravnotežene mješavine. Trudnicama se obično propisuje da uzimaju 1-2 šalice "Nutrizone", ali ginekolog određuje točniji dio lijekova. Pacijenti koji mogu sami jesti, piju smjesu kao obično piće ili je dodaju hrani.

Tko može naškoditi mješavini?

Unatoč visokoj učinkovitosti "Nutrizone" za pacijente s dijabetesom, nije svima dopušteno koristiti ovaj proizvod. Apsolutna kontraindikacija za primjenu terapijske prehrane je dob djece do prve godine života. Za bebe u dobi od 1-6 godina, "Nutrizone" se može konzumirati samo pod nadzorom stručnjaka i uzimajući u obzir individualne karakteristike malog organizma. Trebalo bi odbiti uzimanje lijeka osobama s netolerancijom na galaktozu, fruktozu i opstrukciju crijeva. Jako je kontraindicirano za uvođenje "Nutrizon" parenteralno (zaobilazeći gastrointestinalni trakt) i koristiti ga bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Važno je shvatiti da će samoliječenje pogoršati opću dobrobit pacijenta i neće dati pozitivne rezultate.

Nutridrink Advance Nutrizone Mix 322 g Mulipa

opis

Nutridrink Advance Nutrizone Mix 322 g Mulipa

karakteristike

  • Nazovite nutrizon
  • Zemlja porijekla Peru

Kontaktirajte nas

  • 8 (800) 350-XX-XX Prikaži broj
  • Moskva, Prospect Mira, d. 64
  • Pon-Sub 9: 00-21: 00. vrijeme savjetovanja
  • Ned 10: 00-18: 00. vrijeme savjetovanja

Informacije o tvrtki

Ljekarna WER.RU

Rad od 2000. godine. Ovdje ćete naći potrebne lijekove, zdravstvene proizvode, majke i bebe dostavljene u vaš dom ili ured, dostupne u više od 160 gradova. Svi proizvodi su certificirani. Veleprodajne cijene. Besplatna dostava za narudžbe od 1500 rubalja.

NUTRIZON EDVANST NUTRIDRINK MIXTURE DRY 322.0

Ukratko o proizvodu

Nutrizone Advanst nutridrink dry mix 322.0 upute za uporabu

Oblik doziranja

Specijalizirani proizvod za dijetetsku hranu - suhu punu mješavinu nutrizone Advance Nutridrink. Upotrebljava se kao enteralna prehrana za primjenu u gastrointestinalnom traktu pomoću sonde ili za oralnu primjenu.

struktura

Protein (16% energije); kazein; Masti (35% energije); Zasićena - Linolna kiselina, A-linolenska kiselina; Ugljikohidrati (49% energije); šećer; Polisaharidi, mineralne tvari; vitamini

opis

• Mješavina s visokim sadržajem dušika obogaćena prirodnim karotenoidima.

• Ima bogati mineralni sastav.

• ima visok sadržaj * kalija, kalcija, željeza, mangana, bakra, selena, joda i kroma.

• Ne sadrži gluten, kolesterol, dijetalna vlakna i genetski modificirane komponente.

• Može se koristiti za dijabetes tipa 2. t Sadrži 1 jedinicu kruha na 100 kcal.

Prodajne značajke

svjedočenje

MOGUĆE PRIJAVE U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

• Priprema za operaciju i postoperativni period.

• Bolesti gastrointestinalnog trakta (GIT):

- enteritis različitih etiologija, uključujući one uzrokovane zračenjem i kemoterapijom:

kolecistitis, pankreatitis, fistule.

• djelomične prepreke za prolaz hrane:

- oticanje i ozljede glave i vrata;

- oslabljeno gutanje i žvakanje;

- strikture i opstrukcije različitih dijelova gastrointestinalnog trakta.

• Stanja povezana s gubitkom apetita i / ili odbijanjem jesti:

- HIV infekcija u fazi AIDS-a;

- nemogućnost samo-prehrane;

kontraindikacije

Dob od 0 do 12 mjeseci. Urođena netolerancija na galaktozu. U dobi između 1 i 6 godina, primjenjuju se s obzirom na dob i toleranciju (probavni i izlučni sustavi male djece nisu dovoljno zreli da se nose s povećanom količinom proteina).

  • Možete kupiti Nutrizon Advanst nutridrink dry mix 322.0 u Ostrovu u Vašoj praktičnoj apoteci naručivanjem za Apteka.RU.
  • Cijena Nutrizon Advanst nutridrink suhe mješavine 322,0 na otoku iznosi 520,70 rubalja.

Ovdje možete pronaći najbliže otpremne točke do otoka.

doza

Može se koristiti kao dodatak prehrani ili kao jedini izvor prehrane.

Razrijediti neposredno prije uporabe. Upotrebljavajte samo prokuhanu vodu. Smjesu nanesite na sobnoj temperaturi ili zagrijanu (ne višu od 38 ° C).

Ne dodavati u mješavinu lijekova i drugih tvari.

Isperite sondu i promijenite sustav ubrizgavanja svaka četiri sata.

Čvrsto pokrijte posudu plastičnom kapicom odmah nakon upotrebe.

Dnevnu količinu, vrstu uzgoja, način i brzinu unošenja hrane određuje liječnik.

Otprilike, odrasloj osobi je potrebno 0,7-2 limenke Nutridrink Edvans Nutrizone dnevno u slučaju jednog izvora energije.

Preporučena brzina injekcije sonde iznosi 0,25-1,5 ml / kg / sat, ovisno o funkcionalnom stanju gastrointestinalnog trakta.

Detaljne upute za Nutridrink Advance Nutrizone pričvršćene su na proizvod.

Možete se nanijeti kroz usta u obliku pića, polako, u malim gutljajima, ili dodati kuhanoj hrani, kao što je kaša, svježi sir, juha.

Upozorenje! Nemojte kuhati smjesu!

Kod interakcije s lijekovima moguća je koagulacija u probavnom traktu. Uzmite pod nadzorom liječnika.

Uzgoj suhe mješavine

U posudi je mjerna žlica za 4,3 g praha.

Razrijediti neposredno prije uporabe.

Upotrebljavajte samo prokuhanu vodu.

Gotova mješavina kalorija

Izokalorično (standardno) razrjeđenje 1kkal u 1 ml

na 500 ml žlice (komad) 25 vode (ml) 425

Hiperkalorično razrjeđenje 1,5 kcal u 1 ml

na 100 ml žlice (komad) 7,5 vode (ml) 77,5

na 500 ml žlice (komad) 38 vode (ml) 387

Ulijte potrebnu količinu vode na sobnoj temperaturi u sterilnu posudu.

Uz pomoć priložene mjerne žlice dodajte odgovarajuću količinu praha.

Obratite pozornost na ujednačenost punjenja žlice (ne iznad rubova) - višak treba vratiti natrag u banku.

Nemojte dodavati lijekove ili druge tvari u smjesu.

Promiješati kako bi se prašak otopio.

Nemojte kuhati smjesu! i ne zagrijavajte iznad 38 stupnjeva.

Koristite usta kao napitak, u malim gutljajima, polako ili sondom.

Kod primjene sonde, preporučena brzina je 0,25-1,5 ml / kg / h, ovisno o funkcionalnoj prilagodljivosti gastrointestinalnog trakta.

Potrebno je isprati sondu i promijeniti sustav ubrizgavanja svakih 4 sata.

Čvrsto otvorite posudu plastičnom kapicom odmah nakon upotrebe.

Dnevnu količinu, vrstu razrjeđenja, način i brzinu unosa hrane određuje stručnjak.

Nutridrink Nutrizon suha mješavina, oralna ili enteralna prehrana


profil
Grupa: Korisnici
Poruke: 641
Korisnički ID: 43663
Registriran: 18. studenog 2009. - 09:58

Ovaj post je uredio gems - 10.21.2015 - 15:25


profil
Grupa: Korisnici
Poruke: 641
Korisnički ID: 43663
Registriran: 18. studenog 2009. - 09:58

Pretplatite se na temu
E-mail obavijesti o odgovorima na temu tijekom odsutnosti s foruma.

Pretplatite se na ovaj forum
E-mail obavijesti o novim temama na forumu tijekom odsutnosti s foruma.

Tema za preuzimanje / ispis
Preuzimanje teme u različitim formatima ili gledanje verzije ove teme za ispis.

NUTRIZON MIXTURE DRY D / ENTER POWER 322.0 / PREDNOSTI NUTRIDRINK

Izgled proizvoda može se razlikovati od onoga prikazanog na fotografiji.

  • opis
  • karakteristike
  • Upute za uporabu
  • certifikati
  • Postavite pitanje
  • Recenzije
  • dostava
  • O nama
  • Oblik doziranja

    struktura

    Farmakološko djelovanje

    • Mješavina s visokim sadržajem dušika obogaćena prirodnim karotenoidima.

    • Ima bogati mineralni sastav.

    • ima visok sadržaj * kalija, kalcija, željeza, mangana, bakra, selena, joda i kroma.

    • Ne sadrži gluten, kolesterol, dijetalna vlakna i genetski modificirane komponente.

    • Može se koristiti za dijabetes tipa 2. t Sadrži 1 jedinicu kruha na 100 kcal.

    Prodajne značajke

    svjedočenje

    MOGUĆE PRIJAVE U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

    • Priprema za operaciju i postoperativni period.

    • Bolesti gastrointestinalnog trakta (GIT):

    - enteritis različitih etiologija, uključujući one uzrokovane zračenjem i kemoterapijom:

    kolecistitis, pankreatitis, fistule.

    • djelomične prepreke za prolaz hrane:

    - oticanje i ozljede glave i vrata;

    - oslabljeno gutanje i žvakanje;

    - strikture i opstrukcije različitih dijelova gastrointestinalnog trakta.

    • Stanja povezana s gubitkom apetita i / ili odbijanjem jesti:

    - HIV infekcija u fazi AIDS-a;

    - nemogućnost samo-prehrane;

    kontraindikacije

    Ljeto je tradicionalno razdoblje odmora, odmora i... crijevnih infekcija. Zašto smo povrijeđeni i kako pomoći sebi i svojim obiteljima u hitnim slučajevima?

    doza

    Možete postaviti bilo koje pitanje o proizvodu ili radu trgovine.

    Naši kvalificirani stručnjaci će vam pomoći.

    Besplatna dostava u Moskvi i Krasnogorsk okrugu od 7.000 rubalja

    Metode i troškovi isporuke za pravne kategorije građana *

    Dostava se provodi od 10 do 22 sata 7 dana u tjednu. Operaterima pozivnog centra telefonski će dogovoriti prikladno vrijeme isporuke za narudžbu.

    Cijena kurirske dostave:

    • U Moskvi (unutar Moskvi Ring Road) - 300 rubalja. (ako narudžba ne prelazi 7000 rubalja.);
    • U blizini predgrađa (Dolgoprudny, Zhulebino, Kosino, Lyubertsy, Mitino, Mytishchi, Nemchinovka, Novokosino, Peredelkino, Severnoe Butovo, Solntsevo, Khimki) - 350 rubalja.
    • U daleko predgrađa (Zheleznodorozhny, Zhukovka, Zelenograd, Korolev, Odintsovo, Pushkino, Shchelkovo, Yuzhnoe Butovo) - 500 rubalja.

    Plaćanje za narudžbu i dostavu vrši se izravno kuriru.

    Ekspresna dostava

    To se provodi u roku od 3 sata od trenutka narudžbe i košta 300 rubalja.

    prikupljanje

    Narudžbu možete preuzeti sami i besplatno, u ljekarni na adresi: Mitinskaya 41, Moskva.

    Pickup je otvoren svaki dan od 10:00 do 21:00. Svakako provjerite kod operatera vrijeme dolaska!

    • Narudžbe primljene nakon 20:00 sati dostavljaju se sljedećeg dana;
    • Skrećemo vašu pozornost na činjenicu da, ako je vaša narudžba zaprimljena od 21:00 do 9:00 sati, naši operateri će je obraditi tek nakon 9:00 sati;
    • "Isporuka" - ne podrazumijeva uslugu propisanu zakonom. Proizvod ne donosi osoblje ljekarne. Ova internetska trgovina nije odgovorna za njihove radnje. Naknada za dostavu nije plaćanje usluge, već oblik zahvalnosti pomoćniku koji je donio kupnju;
    • Prihvaćanjem da je dostava dopuštena zakonodavstvom Ruske Federacije, potvrđujete da ste upoznati s dokumentom o povlaštenoj kategoriji građana i potvrđujete da je vaš status u skladu s člankom 2. Saveznog zakona Ruske Federacije od 9. siječnja 1997. godine br. i puni kavaljeri Reda radničke slave "(izmijenjeni i dopunjeni 07/02/2013) i članak 1.1. Zakona Ruske Federacije od 15.01.1993. br.

    Stvorili smo tabletkuRu za vašu udobnost.

    Sada je lako odabrati i kupiti pravi lijek. Naručite lijek i mi ćemo vam ga dostaviti. Imamo širok asortiman i izvrsnu uslugu, za koju smo sigurni da ćete ih cijeniti. Jamčimo samo kvalitetne proizvode od najvećih farmaceutskih dobavljača po najnižim cijenama.

    Suha mješavina za enteralnu, oralnu primjenu i specijalizirana prehrana "Nutridrink Edvans Nutrizon" ili ekvivalent

    Rok za podnošenje prijava: 30.11.2018

    broj kupnje u sustavu: 7422500

    Način plasiranja: elektronička aukcija

    Datum početka: 20.11.2018. 08:54

    Puno (1 komad)

    Suha mješavina za enteralnu, oralnu primjenu i specijalizirana prehrana "Nutridrink Edvans Nutrizon" ili ekvivalent

    Dodatne informacije

    Dnevnik promjena

    O projektu

    O tvrtki

    usluge

    kupi

    Za partnere

    Informacijski blok

    © 2009-2018 LLC Poslovne komunikacije. Sva prava pridržana. Puno ili djelomično kopiranje materijala je zabranjeno.

    Linkovi na društvene mreže

    Podsjetnik za zaporku

    Da biste vratili svoju lozinku, unesite adresu e-pošte koju ste naveli tijekom registracije.

    Pišite nam

    Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz rad informacijskog sustava. Ostavite poruku i naši stručnjaci će Vas uskoro kontaktirati.

    Naručite poziv

    Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz rad informacijskog sustava. Ostavite zahtjev za poziv i naši će vas stručnjaci uskoro kontaktirati.

    Snabdijevanje nutrizon napredak nutridrink

    № 0356300085017000033, 10/23/2017 11:43 (MSK)

    44-FZ, Elektronska aukcija

    Za pregled dokumenata u sustavu, čak i kada
    zakupki.gov.ru ne radi, morate platiti za sustav.

    INN 5907053483 KPP 590701001

    Snabdijevanje nutrizon napredak nutridrink

    OKPD2 21.20.23.190 Ostali farmaceutski pripravci

    Sudionici čije prijave ili konačne ponude sadrže prijedloge za nabavu robe u skladu s nalogom Ministarstva za gospodarski razvoj Rusije br. 155 od 25.03.2014.

    1. Jednoobrazni zahtjevi za sudionike (u skladu s člankom 1. članka 31. Federalnog zakona br. 44-FZ)
    2. Zahtjevi za sudionike nabave u skladu s dijelom 1.1. Članka 31. Federalnog zakona br. 44-FZ

    Elektronska dražba je proglašena nevažećom.

    Nutridrink Nutrizon Advance / Nutridrink Nutrison napredna / suha mješavina,

    Stranice 1

    Morate se prijaviti ili registrirati da biste poslali odgovor.

    Postovi [1] Pregledi: 192 [Zatvoreno]

    1 Tema od Archera 12/09/2017 23:14:42 (prije 11 mjeseci 4 tjedana)

    • strijelac
    • ApplePRO22
    • Pokretač teme
    • neaktivan
    • Gdje: Barnaul
    • Iskustvo: 11 godina
    • Poruke: 13.142
    • Ugled: [290 | 2]

    Tema: Nutridrink Nutrison napredna / suha mješavina,

    Indikacije za uporabu Nutrizone (suha mješavina) Priprema za operaciju i postoperativni period. Kritična stanja: opekline, sepsa, višestruke traume, moždani udar. Bolesti gastrointestinalnog trakta (GIT): mukozitis i enteritis različitih etiologija, uključujući one uzrokovane zračenjem i kemoterapijom; kolecistitis, pankreatitis, fistule. Djelomične prepreke za prolaz hrane: tumori, ozljede glave i vrata, oštećenje gutanja i žvakanja, strikture i opstrukcija različitih dijelova gastrointestinalnog trakta. Stanja povezana s gubitkom apetita i / ili odbijanjem jesti: onkološke bolesti, neurološke bolesti, mentalni poremećaji, bolesti jetre, kardiopulmonalna insuficijencija, AIDS, stres. Pothranjenost. NUTRIZON DRY MIXTURE može se koristiti u bilo kojoj gestacijskoj dobi. Kontraindikacije Dob od 0 do 12 mjeseci. Urođena netolerancija na galaktozu. U dobi između 1 i 6 godina, primjenjuju se s obzirom na dob i toleranciju (probavni i izlučni sustav male djece nisu dovoljno zreli da se adekvatno nose s povećanom količinom proteina)

    Nutrizone Advanst Nutridrink

    Gdje kupiti

    Možete tražiti Nutrizone Advanst Nutridrink u internetskim trgovinama.

    Pretražujte online trgovine

    Povratne informacije i rasprave

    Recenzije o proizvodu Nutrizone Advanst nutridrink ostavite u komentarima ispod.

    Što mislite o ovom proizvodu? Ostavite komentar.

    Informacije na ovim stranicama su informativne i ne čine osnovu za samo-liječenje.
    Prije upotrebe lijeka posavjetujte se s liječnikom.

    Nutridrink Edwanst Nutrizone suha mješavina za enteralnu prehranu 322g

    O proizvodu

    Nutridrink Nutrison Nutrion Advanced (Nutrdrink Nutrison Advanced) kao suha mješavina je visokokvalitetni njemački proizvod idealan za djecu i odrasle.

    Ova mješavina sadrži veliku količinu energije, bjelančevina, minerala i vitamina, koji su potrebni svakodnevno i za bolesne i za zdrave osobe.

    Suha mješavina Nutrizon u potpunosti zadovoljava svakodnevne ljudske potrebe za dobrom prehranom

    Glavna prednost suhe enteralne smjese je njegova niska cijena.

    U isto vrijeme kako bi se pripremila traje dosta vremena.

    Svaka banka ima posebnu mjernu žlicu koja će vam pomoći da izdržite prave proporcije.

    Ovaj proizvod može biti jedini izvor napajanja.

    Osim toga, sami možete odlučiti kako će vaše piće biti energetski.

    Smjesa Nutridrink Nutrizone Advance ne sadrži gluten i značajnu količinu laktoze, što ga čini nezamjenjivim proizvodom za oralnu prehranu

    Nutrizon prah se pakira u uvjetima bez kisika i to isključuje štetne bakterije od ulaska u proizvod, što je vrlo važno za pacijenta koji se oporavlja od bolesti.

    Za zdrave ljude i sportaše, Nutrizon piće je učinkovita pomoć u dobivanju potpuno uravnotežene prehrane i energije.

    Za koga je razvijen: Nutrizone Advance Nutritional Blend namijenjen je svim kategorijama stanovništva.

    Podjednako dobro ga podnose i ozbiljno bolesni stariji ljudi kojima je potrebna prehrambena podrška, te zdrava djeca i adolescenti koji iz bilo kojeg razloga ne mogu dobiti na težini.

    Suhi prah Nutrizon Edvanst vrlo dobro pomaže kod anoreksije, rahitisa, nedostatka kalcija i željeza, vitamina D

    Nutridrink Nutrizone Advance Special Nutrition jednostavno je neophodan za pacijente koji se nalaze u krevetu, pacijenti koji se nalaze kod kuće ili u bolnici nakon raznih operacija i kojima je propisan odmor u krevetu, osobe s nedostatkom tjelovježbe i povećanim tjelesnim naporom, stanovnici gradova sa slabom ekologijom i nedostatak odgovarajuće prehrane, pacijenti nakon moždani udar i srčani udar, za trudnice i t

    Upute za uporabu: Pri pripremi Nutrizona iz suhe mješavine, možete koristiti i vodu za piće u bocama i vodu iz slavine pogodnu za piće.

    Voda mora biti kuhana bez obzira na izvor.

    Preporučljivo je razrijediti prah neposredno prije upotrebe

    Nutridrink Nutrizone Edavst gotova mješavina se čuva u hladnjaku ne duže od 24 sata

    Bolje je početi uzimati gotove obroke s malim dozama, otprilike 200 ml, 2 puta dnevno, kako bi se tijelo primijenilo

    Nadalje, ovu dozu treba dnevno povećavati na željenu

    U prosjeku, odrasloj aktivnoj osobi treba oko 2000-3000 kalorija dnevno.

    Svaka konzerva Nutrizone Advancea omogućuje vam da dobijete gotova jela do 1500 kalorija.

    U skladu s tim, možete izračunati potrebnu količinu hrane, na temelju toga je li hranjiva smjesa prisutna u prehrani potrošača, i ako je tako, u kojoj mjeri, drugi izvori hrane

    Nutridrink Nutrizone Advance se može pripremiti u standardnom izokalornom razrjeđenju i razrjeđivanju

    Za standardno razrjeđivanje potrebno je 850 ml prokuhane vode i 50 žlica praška za 4

    Po 3 grama (mjerna žlica pričvršćena u svakoj banci)

    S takvim razmjerima dobivate 1000 ml gotove hrane koja će sadržavati 1000 kalorija.

    Prema tome, možete kuhati manje hrane, na primjer 500 ml i dobiti 500 kalorija

    Za razrjeđivanje hiperkalora potrebno je 1,5 puta više praška, ali ćete morati piti tekućinu jednako kao i kod standardnog razrjeđenja.

    zapravo, u 1000 ml hiperkaloričnog uzgoja Nutrizon praha dobivate 1500 kalorija

    500 ml - 750 kalorija

    Više informacija o razmjerima uzgoja možete naći na ambalaži.

    Osmolarnost gotove hrane kod standardnog razrjeđenja je 320 mOsm / l

    Suhu smjesu miješajte dok se ne otopi.

    Nutrizone smjesu treba piti u malim gutljajima ili kroz slamku

    Kod hranjenja pacijenta pomoću sonde, preporučena brzina ubrizgavanja gotove smjese Nutrizona je 0

    5ml / kg / sat, ovisno o značajkama gastrointestinalnog trakta

    Svakih 4 sata potrebno je oprati sondu i promijeniti sustav uvođenja energije

    Smjesa se ne smije kuhati! Ne biste smjeli dodati mješavini druge lijekove i lijekove

    u interakciji s drugim lijekovima, mješavina Nutrizona može koagulirati u gastrointestinalnom traktu

    Kontraindikacije: Ova hrana se općenito dobro podnosi.

    Ipak, ne smijete je davati djeci mlađoj od 1 godine t

    još nisu sposobni nositi velike količine proteina

    Nutridrink Nutrizone Unaprijed ne treba davati bolesnicima s potpunom mehaničkom opstrukcijom crijeva

    Također, smjesa Nutrizon je kontraindicirana u slučaju kongenitalne netolerancije na bilo koju komponentu smjese.

    Rok trajnosti: 2 godine Skladištenje: Zatvoreni Nutridrink Nutrizon Edvanst banke moraju se skladištiti na suhom mjestu, na temperaturi od +5 do +25 stupnjeva

    Otvorene limenke prikladne su za uporabu u roku od mjesec dana, pod uvjetom da su zapečaćene, a poklopac koji je uključen u pakiranje limenki

    Nutrizoneova gotova razrjeđena hrana može se čuvati u hladnjaku, ali ne dulje od 24 sata